Farmos Rózsa Nyugdíjas Egyesület


Szeretettel köszöntjük Önt, aki a nyugdíjas korhatáron túli emberek élete iránt érdeklődik. Nyugdíjasnak lenni nem csak az jelenti, hogy valami elmúlt, hanem azt is, hogy kezdjük el építeni az időskori boldogságunkat közösségi keretek között. A közösségi erő mutatja, sok dolgunk van még a világban és találunk magunknak feladatokat.

Szervezetünk1987-ben nyugdíjas klubként alakult, 2007 óta bíróságon bejegyzett egyesületként működik. Az alapítók azzal a céllal hozták létre, hogy a falu nyugdíjasait minél nagyobb számban bevonják a közösségi életbe, mert a kemény munkával töltött évtizedek után sem lehet megállni, szükség van szabadidejük hasznos, tartalmas eltöltésére.

Az egyesület működésének célja az alapszabályunkban megfogalmazottak szerint: a tagság érdekvédelme, képviselete, szabadidős, kulturális programok szervezése, kapcsolattartás más civil szervezetekkel.

Éves programmal működünk. Tagjai vagyunk az Életet a Éveknek Országos Szövetségének.

A működéshez szükséges költségeket tagdíjakból, pályázati forrásokból, önkormányzati támogatásból, önkéntes anyagi hozzájárulásból és magánszemélyek patronálásából fedezzük.

Rendszeres összejöveteleinket kéthetente hétfői napokon tartjuk, amikor lehetőség van kötetlen beszélgetésekre, megoszthatjuk egymással gondjainkat, örömeinket. Rendszeresen részt veszünk településünk rendezvényein, kapcsolatot tartunk a helyi civil szervezeteken kívül a környező települések nyugdíjas klubjaival. Jelenleg is működik egyesületünk keretein belül az 1991-ben alakult asszonykórus, akik fellépéseikkel településünket népszerűsítik. A tagok kezdeményezésére 2012-től kézműves csoport is megkezdte működését. A csoport igyekszik minél több kézműves hagyományt felkutatni és ápolni, a következő nemzedék számára megőrizni mindazt, ami érték.

Köszönjük mindenkinek, akik bármilyen módon segítették eddigi működésünket, és a jövőben is támogatják egyesületünket.

Elérhetőségünk:

Levelezési cím: Farmos Rózsa Nyugdíjas Egyesület
2765 Farmos, Rákóczi út 6.
Tel.: Szegedi Tibor 53/390-371;06-30-22-347-262

Egyesületünk életét folyamatosan figyelemmel kísérhetik honlapunkon.

Weboldal: rozsa-farmos.gportal.hu

Szegedi Tibor
elnök
Kérjük hozzátartozóinkat, barátainkat, ismerőseinket, szimpatizánsainkat, hogy adójuk 1 %-val támogassák egyesületünket az alábbi módon.

RENDELKEZŐ NYILATKOZAT

A BEFIZETETT ADÓ EGY SZÁZALÉKÁRÓL.A kedvezményezett adószáma:

18721230-1-13

A kedvezményezett neve:

Farmos Rózsa Nyugdíjas Egyesület

Kérjük, rendelkező nyilatkozatát tegye egy szabvány méretű borítékba. A borítékon tüntesse fel nevét, állandó lakcímét és adóazonosító jelét, majd zárja le és írja alá úgy, hogy az aláírás átnyúljon a ragasztáson.

Köszönjük!